به گزارش روز یكشنبه ایرنا از بیروت، قصیر كه مدیر عاملی موسسه اسلامی تربیت و تعلیم مدارس المهدی در مناطق مختلف لبنان را بر عهده دارد، در این مراسم گفت: تاریخچه آموزش زبان فارسی در مدارس المهدی به چند سال قبل برمی گردد كه تصمیم گرفتیم با همكاری رایزنی فرهنگی دوره های آموزش زبان فارسی برای كاركنان و كادرهای موسسه اسلامی و مدارس المهدی(عج) برگزار نماییم و سه سال پیش با امضای موافقتنامه ای با رایزنی فرهنگی، زبان فارسی را وارد نظام آموزشی كردیم.
قصیر با اشاره به اینكه دانش آموزان به فراگیری زبان فارسی به عنوان زبان خارجی دوم پرداختند، ادامه داد: این كار با رضایت انجام گرفت و هیچگونه تحمیلی در كار نبود، لذا تجربه موفقی از كار درآمد و دلیل آن برگزاری المپیاد زبان فارسی است.
در این مراسم 'غضنفر ركن آبادی' سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان ضمن ابراز خوشحالی از حضور در جمع فارسیآموزان، گفت: اصولاً زبان پل ارتباطی میان ملتها محسوب میشود و ملل با یادگیری متقابل زبان، امكان برقراری ارتباط وسیعتر و عمیقتر را مییابند.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران به نوبه خود گام مهمی را با وارد ساختن آموزش زبان عربی در نظام آموزش خود در همه مراحل برداشته است.
ركن آبادی با اشاره به اینكه عربی زبان قرآن كریم است و ایرانیان به دلیل انس خود با قرآن ، عموماً زمینه فهم و یادگیری زبان عربی را دارند، ادامه داد: در مقابل باید سعی شود زبان فارسی در كشورهای عربی توسعه یابد و طبعاً تدریس آن در مدارس یا دانشگاهها یكی از راههای مهم تحقّق این هدف باشد.
پس از آن 'سید محمد حسین رئیسزاده' رایزن فرهنگی ایران در لبنان گفت: زبان فارسی زبان انقلاب اسلامی است كه فقط جنبشی سیاسی و تغییر در نظام حاكم بر كشور ایران نبود بلكه جنبشی جامع و در بردارنده مضامین فرهنگی، دینی، علمی و اجتماعی بود.
وی افزود: كسانی كه زبان فارسی یاد میگیرند، میتوانند از منابع علمی، فرهنگی و دینی به زبان فارسی مستقیما استفاده كنند و این مزیّتی محسوب میشود كه از آن برخوردار میشوند.
همچنین در این مراسم گروه سرود دانش آموزی مدارس المهدی(عج) سرود عشق ولایت را به زبان فارسی اجرا كردند.
در پایان جوایز نفرات برتر توسط سفیر و رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران توزیع شد.
این مراسم به مناسبت برگزاری نخستین المپیاد دانشآموزی زبان فارسی
برگزار شد.
خاورم**2024**2047**